Megérzés…

Nem tudom, milyen megérzés hozta, hogy pont aznap sikerült kitennem egy postot a Gattacáról, mikor leadta az AXN csatorna. Tiszta véletlenül éppen bamba fejjel bámulva magam elé kapcsolgattam a tévét, hátha találok benne valami olyat, ami jobban segíti a napi politikánál a vacsora megemésztését, és pont az utolsó pár percre – és a hozzá tartozó remek zenére – sikerült rátalálnom a filmre. Ha ezt előre tudom, akkor legalább filmajánló formájában írhattam volna meg, hogy lesz majd, tessék nézni. Mondjuk legalább már azt is tudom, hogy fogjuk ezt a csatornát. Amilyen sűrűn TV képernyő elé kerülök, már ez is komoly felfedezés.

A jó hír (?? tényleg jó??), hogy alig pár órával a vetítés után, szombat hajnali kettőkor (azaz most) ugyanott meg is ismétlik a filmet. Azt hiszem, hogy ezt a remek alkalmat kihagyom….bár ahogy nézem az órát, még épp elérném az elejét…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!