Merevlemez tárkapacitása

mac_hard_drive_icon_for_pc_by_ja2pcAzt hiszem, hogy a memóriakártyák kapcsán már említettem, hogy nincs olyan, hogy elegendő tárkapacitás. A technológiák fejlődnek, a kártyák és merevlemezek kapacitása folyamatosan nő, az áruk folyamatosan csökken – illetve nem változik jelentősen, csak mindig nagyobb kapacitás kapható ugyanazért az összegért. …és mégis egyre kevésbé férünk bele a rendelkezésre álló keretbe.

Az angliai út közepe körül én is elértem a rendelkezésre álló hellyel a korlátaimat, úgyhogy kénytelen voltam rendelni egy újabb hordozható merevlemezt. Vehettem volna valamelyik sarki boltban is. Még volt is nekik, ezt leellenőriztem. De a kínálatuk nem volt épp nagy. Én pedig válogatós vagyok. Arról nem is beszélve, hogy az Internetes áruházakban nem csak a kínálat nagyobb, de az árak is kedvezőbbek cserébe azért, hogy csak néhány nap múlva érkezik meg a termék, nincs a kezünkben a pénztártól való távozás után rögtön. De mivel az a néhány nap még belefér, inkább rendeltem.
Ha megérkezett a termék, és lesz időm beüzemelni, illetve tesztelni (ez utóbbi – mármint hogy bármire is lesz időm – kérdéses), akkor véleményt is mondok róla. Addig meg feszegetem a magammal hozott tárolóeszközök kapacitásának határait – ez már elég jól megy.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!