Fotóim a Flickr-en (is)

flickr_logoA közelmúltban beüzemeltem egy Flickr galériát főleg régebbi képeimből, és már azt is sikerült elérnem, hogy a blog oldal szélén megjelenjen belőle néhány kis kép. A terv, hogy a Flickr-en a teljesség igénye nélkül, de a saját honlapomon található galériánál kicsit bővebben megjelennek majd képeim, amennyire időm és lehetőségeim engedik, hogy frissíteni tudjam.

A vízjelezés komoly fejtörést okoz a Flickr – és minden más képem – kapcsán. Igazán szeretnék minél jobb minőségben publikálni képeket, mert én is utálom a feliratoktól zavaros képeket, de sajnos már eddig is túl sok visszaéléssel találkoztam, azoknak meg sajnos a legműködőképesebb ellenszere, ha eleve nincs miért ellopni a képet.

Viszont akinek van ötlete, javaslata, hogyan lehet esztétikusabban, a kép élvezetét minél kevésbé zavaró módon megoldani a vízjelezést, az nyugodtan megoszthatja velem, hátha sikerül valami esztétikus megoldást találni a mostani helyett.

Völgyi Attila fotóriporter képei a Flickr-en

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!