Dammak Jázmin védi Debreczeni Zitát

Cosmopolitan Bikini Show

Dammak Jázmin bikiniben

Nem akarok bulvár blogot csinálni, és ez a téma se olyan érdekes, hogy a végtelenségig feszegessem, de most úgyse lenne időm és energiám komolyabb írásra, úgyhogy ma csak ennyit írok egy újabbb fürdőruhás celeb szép lány – ezúttal Dammak Jázmin – képe mellé (a Story Online nyomán).

Az utóbbi időben egyes sajtóorgánumok igyekeznek aláásni Debreczeni Zita kibontakozó szakmai karrierjét, folyamatosan vizsgáztatják, és lehordják. Ezeket a megjegyzéseket olvasva, néhányan azok közül, akikkel Zita fotósként már dolgozott együtt, úgy döntöttek, védelmére kelnek, és elmondják a véleményüket.

“Nem is értem, miért támadják a Zitát, ahelyett, hogy annak örülnének, hogy egy másik szakmát is szeretne elsajátítani! Én szerettem vele dolgozni, mert ismeri a kamera mindkét oldalát. A végeredménnyel teljesen elégedett voltam, és szerintem, ha az eredmény jó, nincs is miről beszélni.”

Hogy mit gondol a többi celeb, a Story Online oldalán olvasható. A saját véleményem pedig itt: Mennyire profi fotós Debreczeni Zita?

További fejlemények Debreczeni Zita fotós karrierjéről.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!