Kaméleon az RTL Klubon

kameleon4_the_pretender4_78

Michael T. Weiss (Jarod) a Kaméleonban

Ez itt a reklám helye: az RTL Klub elkezdi vetíteni a Kaméleon (Pretender) sorozatot Michael T. Weiss címszereplésével. A sorozat jópofa, érdekes, szórakoztató, de valószínűleg a többség már ismeri, évekig vetítette a tv2. Hogy az RTL a régi szinkronnal vagy újra szinkronizálva vetíti majd, egyelőre nem tudni, de hamarosan kiderül.

A szinkronnal nem volt gond, a hangok jók voltak, a színészi munka remek, csak a fordítás hagyott maga után kivetnivalókat. Olyan gyöngyszemek voltak benne, mint a “this time it is real” felirat “ez most igazi” (vagy mivel bombára függesztett feliratról van szó, esetleg ezúttal éles) helyett “ez itt a valós idő”, amit még a hírhedt DVD játékos kézikönyv fordítást előállító fordító automata is megirígyelne.

Minden esetre hétköznap délutánonként szeptember 16-tól nézheti mindenki a sorozatot az RTL Klubon, akinek van rá ideje. Sajnos nekem nem lesz, meg amúgy sem nagyon szoktam tévézni.

Hivatalos közlemény:

“Kaméleon – The Pretender

Új sorozat indul az RTL Klub csatornán szeptember 16-án, amelynek egyes epizódjait hétköznap délutánonként 16 óra 25 perctől láthatják a nézők.

A történet szerint Jarod Russel (Michael T. Weiss), aki árván nőtt fel, különleges adottsággal rendelkezik: képes magára ölteni bármely ember személyiségét. Az egykori csodagyerek összebarátkozik Sydney Green (Patrick Bauchau) pszichiáterrel, aki az orvosa lesz, és egyben segíti őt képességének fejlesztésében. Jarod gyermekkorának egy részét az úgynevezett Központban töltötte, amelynek vezetői most azt tervezik, busás anyagi haszon reményében eladják a fiút. Amikor Jarod rájön erre, megszökik, és üldözöttként jár városról városra. Menekülése során különleges képességét is felhasználja. Michael T. Weiss mindig színésznek készült, már kisgyerekként szerepelt a televízióban. Később, középiskolásként színészetet is tanult, majd személyi edzőként dolgozott. Több színész is megfordult a keze alatt. Sorozatbeli énjéhez hasonlóan ő is rendelkezik különleges képességgel: mozgatni tudja a fülét. A pszichiátert alakító Patrick Bauchaut nem lehet „eladni” sehol a Földön. A hetvenéves színész ugyanis bárhol megérteti magát: hét nyelven (francia, angol, német, spanyol, olasz, flamand és orosz) beszél. A feleségével feltehetően franciául társalog, csakúgy, mint világhírű sógornőjével, az egykori francia filmcsillaggal és szex-szimbólummal: Brigitte Bardot-val.

Cím: Kaméleon (The Pretender)
amerikai akciófilm-sorozat
Korhatár: (12)

Főszereplők:

  • Michael T. Weiss (Jarod)
  • Andrea Parker (Catherine Elaine Parker)
  • Patrick Bauchau (Sydney)
  • Jon Gries (Broots)
  • Ryan Merriman (A fiatal Jarod)”
Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!