Erotika kiállítás

Erotika Kiállítás: se nem erotikus, se nem igazán kiállítás. Amolyan egy helyre (Hungexpo) gyûjtött éjszakai lokál kollekció. Több színpadon – sôt igazából minden, az érdeklôdês felkeltésére törekvô standon – meztelen, és olykor testfestett lányok vonaglanak a pulton, széken, egymáson, ritkábban nézôkön is. De nézôk igazából nincsenek is. Mármint a látogató is kevês, hisz egy hete volt az Erotika Parádé, ami szintén nem volt erotikus, de a hasonló rendezvények iránti keresletet legalább rövid távon csökkenti. Aki mégis itt van, azok se nézelôdôk. Nem néznek, hanem minimum bámulnak, de inkább videóznak, fényképeznek, fényképezôgêppel, kamerával, mosógéppel.

Felvonul ilyenkor a (népes és virágzó, hisz erre mindig van kereslet) magyar pornó szakma apraja – nagyja. Mellbôségben is hasonló a változatosság, hogy mindenki megtalálja a fogára valót. A kisebb és nagyobb pornósztárok mindegyike megmutatja magát elôbb többnyire valami blôd kosztümben, nem is sokkal késôbb anya szült, orvostudomány által átszabott meztelen valójában, mindenki örömére. Már ha mindenkinek a testüregek bâmulása szerez örömet. De az ide jegyet váltók zömében lelkesek és elégedettek a mûsorral, még ha kielégülést nem is okoz. A felületesen dramatizált történetû, gyakran rossz mozgással elôadott, nem is mindig szép nôket felvonultató mûsorok azért megtalálják leglelkesebb közönségüket. Shakespeare-i drámát, Kossuth-díjas elôadást, éa balettos mozgást meg nem itt keres józan ember.

Azért zárójelben csendben megemlítem, hogy akadt egy-két képzett mozgású elôadó is, csak a sekély átlag homályába veszett minden, ami az átlagos igényküszöb felett van.

Képek hamarosan….vagy nem!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!