Erotika kiállítás

Erotika Kiállítás: se nem erotikus, se nem igazán kiállítás. Amolyan egy helyre (Hungexpo) gyûjtött éjszakai lokál kollekció. Több színpadon – sôt igazából minden, az érdeklôdês felkeltésére törekvô standon – meztelen, és olykor testfestett lányok vonaglanak a pulton, széken, egymáson, ritkábban nézôkön is. De nézôk igazából nincsenek is. Mármint a látogató is kevês, hisz egy hete volt az Erotika Parádé, ami szintén nem volt erotikus, de a hasonló rendezvények iránti keresletet legalább rövid távon csökkenti. Aki mégis itt van, azok se nézelôdôk. Nem néznek, hanem minimum bámulnak, de inkább videóznak, fényképeznek, fényképezôgêppel, kamerával, mosógéppel.

Felvonul ilyenkor a (népes és virágzó, hisz erre mindig van kereslet) magyar pornó szakma apraja – nagyja. Mellbôségben is hasonló a változatosság, hogy mindenki megtalálja a fogára valót. A kisebb és nagyobb pornósztárok mindegyike megmutatja magát elôbb többnyire valami blôd kosztümben, nem is sokkal késôbb anya szült, orvostudomány által átszabott meztelen valójában, mindenki örömére. Már ha mindenkinek a testüregek bâmulása szerez örömet. De az ide jegyet váltók zömében lelkesek és elégedettek a mûsorral, még ha kielégülést nem is okoz. A felületesen dramatizált történetû, gyakran rossz mozgással elôadott, nem is mindig szép nôket felvonultató mûsorok azért megtalálják leglelkesebb közönségüket. Shakespeare-i drámát, Kossuth-díjas elôadást, éa balettos mozgást meg nem itt keres józan ember.

Azért zárójelben csendben megemlítem, hogy akadt egy-két képzett mozgású elôadó is, csak a sekély átlag homályába veszett minden, ami az átlagos igényküszöb felett van.

Képek hamarosan….vagy nem!