A pornó népszerűsége

Keresési kulcsszó toplista

Válság ide – válság oda, a szex mindig népszerű. Pár napja például épp a blogom keresési kulcsszavait nézegettem, és meglepett, hogy mit találtam a toplistán. Talán a válság is magyarázat lehet rá, hogy miért a felmondások foglalkoztatják az embereket, az pedig nem akkora meglepetés, hogy a saját nevem és a fotózás is elől szerepel a saját blogom kapcsán. A hatodik helyezett viszont meglepett, bár tudtam, hogy melyik postnak köszönhető az előkelő helyezése.

Az elmúlt időben, míg elmúlasztottam ezt az írást publikálni egyébként alaposan átrendeződött a lista, Overdose már saját nevén szerepel, igaz jóval hátrébb, mint ahol egy lóversenyen képes helyezést elérni. De hogy a szexuális érdeklődés továbbra sem lankadt, az is bizonyítja, hogy több hölgy neve mellett is keresték a látogatók a mell kifejezést. Érdekes, pedig ilyesmikről sosem írtam. De ami késik nem múlik, úgyhogy érdemes néha visszalátogatni, hisz most is van itt a képek között egy pár kocka a hétvégi Erotika Kiállításról, ha már épp ott kellett dolgoznom….igen, van akinek ez munka. De ez egy külön történet – kezeket fel, akit érdekel….akit nem érdekel annak is érdemes lehet szavazni rá, mert valamivel ugye illusztrálnom is kell a témát!
,-))

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!