Idén csak virtuálisan kocogtak fürdőruhában a mikulások

https://photos.volgyiattila.hu

Résztvevők a 2017-es kocogáson
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Lassan 10 éve annak, hogy rendszeresen fotózom az aktuális Fürdőruhás Mikulás Kocogást Budapest belvárosában. Mivel idén a koronavírus járvány miatti kijárási korlátozások nem tették lehetővé, hogy a fürdőruhás Mikulás banda együtt kocogjon, virtuális megoldást kerestek.

Mikuláskocogás Zoomon

A közös futást COVID kompatibilisen Zoommal oldották meg a hétvégén. Egyikük telefonnal futott, a többiek otthonról követték a monitoron. A virtuális eseményről pedig képernyőmentéssel készültek csak fotók is – és így a médiába is jóval kevésbé tudtak bekerülni, mint a hagyományos módon.

A Fürdőruhás Mikulások minden évben valamilyen gyermek jótékonysági szervezetet támogatnak a nevezésekből összegyűlt adományokkal. Idén alighanem ez az adomány is inkább csak virtuális lesz, de azért őket ismerve, amit tudnak megtesznek.

Mikulás kocogás: ők sosem fáztak
Részletekért katt a képre!
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Az idei évre választott jótékonyságuk az Édes Gyermekkor Alapítvány, akiknek az OTP 11722003-20165132 számlaszámán lehet adományokat küldeni, akár részt vett valaki a virtuális kocogáson, akár nem. Ha tehetitek, támogassátok ti is őket!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!