Így szárítja a fényképezőgépét egy fotós a Foci VB-n

Hangulatkép a fürdőszobából egy esős meccs után. Így szárad a fotó felszerelés az AFP budapesti fotóriporterének, Kisbenedek Attilának a fürdőszobájában. Most épp az oroszországi Foci VB-ről tudósít és az ügynökség által a meccsről kiadott képei mellett az Instagramon most még a fürdőszobájába is betekintést enged egy kép erejéig.

Ezt a módszert persze nem nagyon tanítják a fotós iskolákban, sőt talán nem is ajánlják. Lehet, hogy nem is feltétlenül a legjobb megoldás, de az ember nem mindig talál ennél jobbat a munka közepette. A meccsek alatt olykor zuhog az eső, a felszerelés általában jól bírja (főleg esőhuzat alatt, mert anélkül azért beázhat akkor is, ha időjárásálló), de a következő meccs előtt nem árt kiszárítani. Otthon és pláne szervizekben akad talán jobb megoldás is ennél (általában leginkább egy tál rizst vagy silica gel ajánlott nedvszívásra). Viszont egy szállodai szobában nem mindig akad ennél jobb. A különleges körülmények különleges megoldásokért kiáltanak.

zt

After a rainy match of FIFA World Cup, in my barhroom

A post shared by Attila KISBENEDEK (@afpattila) on

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!