Így lopják el fotósok holmiját Brazíliában

CSP

Katt a képre a videó megtekintéséhez!

Az alábbi biztonsági kamera felvételt a brazil Canon Professional Szerviz osztotta meg a Facebookon, hogy bemutassák, hogyan dolgoznak a tolvajok. Mint a kísérő szöveg írja, a nagy rendezvények nem csak a fotósokat vonzzák, hanem a tolvajokat is, mind a jól képzett profik közül, mind az alkalomszülte szerencselovagokat. Éppen ezért érdemes mindenkinek nagyon vigyáznia a holmijára. A közelgő Olimpia miatt érthető módon egyre több a fotós Brazíliában, emiatt osztották meg a máshol felvett esetekből készült videót, de a tanácsaik mindenképpen hasznosak mindenki másnak is, mert évek óta hallani mindenféle lopásokról a különféle hazai rendezvényeken és fesztiválokon is – ahogy arról már én is írtam korábban a blogon.

  1. Mindig tartsd szemmel a felszerelésed!
  2. Ne bízz idegenekben, akkor se, ha akkreditált résztevők egy rendezvényen!
  3. Ne bízd másra a felszerelésed!
  4. Lopás esetén azonnal értesítsd a rendőrséget!

Érdemes elolvasnod a többi lopással kapcsolatos írást is elolvasnod a blogon, mert azok legalább ilyen fontos tanácsokkal szolgálnak.

How to Share With Just Friends How to share with just friends. Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Persze nincs ebben semmi olyan, amire magától ne jönne rá az ember. Mégsem lehet elégszer elmondani, úgyhogy te is add tovább a fotós ismerőseidnek!

Kiegészítés: Ha a beágyazott videó nem a lopásokat mutatná, akkor a CPS Brasil Facebook oldalán megnézheted.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!