Az üresen is egymillió forintot érő fotós táska

Eklektikus összeállítás tüntetéshezFotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Eklektikus összeállítás tüntetéshez
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Régóta töröm rajta a fejem, hogy van-e vajon Louis Vuiton luxus fotós táska. Most végre kiderült, hogy van.

Én mondjuk kifejezetten nem vagyok híve a Louis Vuiton táskáknak – akár eredeti, akár utánzat. Még soha nem láttam olyat köztük, ami tetszett volna, így egy fillért nem adnék értük, de könnyen belátható, hogy nem is én vagyok a célközönségük.
A hétvégén viszont valami olyat láttam egy tüntetéssé fajult ünnepi rendezvényen, ami miatt utána kellett néznem, hogy létezik-e megoldás a különleges piaci igényre: igen.
Szürreális látványnak érzem, hogy valakinek a vállán együtt lóg egy elegánsnak tartott Louis Vuiton retiküll és egy jóval olcsóbbak tűnő fotós táska. Még akkor is furcsa összeállítás ez, ha a LV mintás táska csak utánzat. Mondjuk azt is nehezen tudom eldönteni, hogy vajon eredetivel, vagy utánzattal lóg ki valaki jobban a tüntetést fotózók közül.

Louis Vuiton fotóstáska 1 millió forintértVásárláshoz katt a képre!

Louis Vuiton fotóstáska 1 millió forintért
Vásárláshoz katt a képre!

Minden esetre most már megnyugodtam, hogy a Louis Vuiton figyel a vásárlói igényekre és egyetlen méretben (15.4″ x 8.7″ x 9.4”) fotós táskát is árulnak. A neve igazán kiábrándítóan csak annyi Camera Bag N58027, az ára pedig nem kevesebb, mint $3750, ami kb. 1 millió forint.
Számomra nem az igazán kiábrándító, hogy mindössze Damier Graphite mintázattal kapható, a talán ismertebb LV mintával nem árulják. A honlapjuk igen szűkszavú a termékkel kapcsolatban. Nem derül ki, hogy mik a belső méretei, vagyis, hogy mi fér bele – ami egy fotós táskánál azért nem egy utolsó szempont. Persze lehet, hogy ennyi pénzért nem is igazán érdekli az embert olyan praktikus szempont, hogy mire, hogyan tudja használni. Én még ha akarnék is ennyit költeni egy fotós táskára, akkor is maradnék inkább a többi gyártó termékeinél. Mondjuk én pénztárcát is előbb vennék egy túraboltban, mint a Louis Vuitontól. Mondjuk én évek óta nem is használok pénztárcát sem, és ez nyilván az én szegénységi bizonyítványom – szó szerint.

Szólj, ha neked jó tapasztalataid vannak a Louis Vuiton fotóstáskával!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!