Légifotók a 2014 május 1-ei légiparádéról

Sajnos a blogot sújtó üzemzavar miatt a nagy képes galériák többsége egyáltalán nem, vagy csak hiányosan jelenik meg. A hiba javításán szakértők segítségével dolgozom, bízom benne, hogy hamarosan sikerül helyreállítani!

Idén igyekeztem valami különlegeset mutatni a május elsején rendezett műrepülő programokból. Besenyei Péter az Erzsébet hídról szállt fel műrepülő bemutatójához, Veres Zoltán pedig ismét többször is átrepült a Lánchíd alatt, dugóhúzót és megannyi más látványos dolgot bemutatott. Jöjjön egy pár ritka kép az ünnepi mutatványokról madártávlatból!

A rendezvény és annak szervezése idén is magán viselte az ilyenkor szokásos belvárosi motorsport rendezvények és a légiparádék összes hibáját, amiről tavaly írtam. Ezek miatt már éppen eleget panaszkodtam korábban, így idén nem is idegeskedtem, inkább egy kicsit más jellegű képekre koncentráltam.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!