Paparazzi felszerelést zúzott az NBA játékos

20130719-110249.jpg

Így tombol egy sportember

Újabb paparazzi incidens történt nemrég Amerikában. Ezúttal Lamar Odom NBA játékos kezdett fotófelszerelést törni-zúzni, mikor egy piros lámpánál megkörnyékezték a fotósok.

A sztárhírekre szakosodott TMZ és más lapok nyomán számolt be róla a PetaPixel, hogy milyen ámokfutásba kezdett a sportoló, miután a fotósok érdeklődni kezdtek utána, hogy miért csalta meg Khloe Kardashiant. Odom állítólag azt válaszolta, hogy ő nem csalta meg a feleségét, ezért is hordja a jegygyűrűjét.
Ezek után a helyzet elmérgesedett és az egyik fotós felszerelését kirángatta annak kocsijából és szétdobálta az utcán. A képeken és a videón az is jól látható, hogy miért nem ajánlott nyitva tartani fotós táskát, bőröndöt, mert nem csak celebek támadásakor hullhatnak ki belőle értékes holmik. A sportoló néhány dolgot aztán eltett a csomagtartójába, de hamar lehiggadt és békésen fotózkodott egy mobillal közelítő rajongóval.

Magyarországon szerencsére nem dívik a paparazzi fotózás, így nálunk ilyesmi nem nagyon fenyeget.

Te mit kezdenél egy ilyen helyzetben?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!