Cukiság: újraélesztette a macskát a vegán tűzoltó

Fotó: Cory Kalanick

Fotó: Cory Kalanick

Nem mindennapi felvételt osztott meg egy amerikai tűzoltó arról, hogyan élesztett újra egy tűzből kimentett macskát.

A macskáknak állítólag kilenc élete van, de azért nem árt takarékoskodniuk vele. Így gondolhatta az állatvédő Cory Kalanick tűzoltó is. Mivel emberélet nem volt veszélyben, a vegán életmódot élő (nem fogyaszt állati eredetű ételt és kíméli az állatokat) férfi felkapta a valószínűleg füstmérgezést kapott macskát és egy oxigén palackra kötve újraélesztette. A macska nem tűnik túl hálásnak, de vélhetően azt sem tudja, mi történt vele.

A felvételt a tűzoltó sisakjára erősített videókamera rögzítette, ebből vágta össze a tűzoltó a filmelőzetes jellegű kis videót, amiben olyan szavakkal űz viccet cselekedetéből, mint “az év legéletmentőbb filmje”, vagy hogy elnyerte a kitalált “Faölelgető díjat”.

Mint a PetaPixel cikke írja, a tűzoltó egy tévé interjúban azt is elárulta, hogy a kamera azért van a sisakján, mert gyakran emberi életek legborzalmasabb pillanatait örökíti meg vele munkája során. Örül neki, hogy most egy apró csodát rögzíthetett.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!