GoPro Hero2-3-Silver-Black teszt

GoPro-Hero2-3Black

GoPro Hero2 és Hero3

Nézd meg, hogy mennyit fejlődött egyik verzióról a következőre a népszerű GoPro akciókamera, és hogy mi a különbség az új Hero3 olcsóbb és drágább modellje között!

Törtem a fejem rajta, hogy kéne készíteni egy ilyen összehasonlító tesztet, de túl azon, hogy utálok tesztelni, rengeteg egyéb témám van, amik feldolgozásra várnak. Ezért aztán nem foglalkoztam igazán aktívan a GoPro teszteléssel. Szerencsére mások megtették helyettem, ráadásul igen alapos tesztnek vetették alá a három féle (Hero2, Hero3 Silver és Hero3 Black) kamerát.

Nagyjából a teszt is igazolta, amit már megírtam, hogy a Hero3 Silver változata nagyjából ugyanazt a technikai szintet képviseli, mint a Hero2, hiszen ugyanaz az érzékelő került bele. A kamera tokozása és elektronikai fejlesztése révén talán valamivel jobb az optikai és hang minősége is, de az igazi különbség a Hero3 Black esetében érzékelhető.
Nézd meg az Eye of Mine méret és formai tulajdonságait összehasonlító képeit, és ne hagyd ki az összehasonlító videót, tanulságos lehet, ha épp GoPro vásárlás előtt állsz, vagy azon töröd a fejed, hogy  ezek közül melyiket is válaszd.

Kiegészítés: a videó beágyazását idő közben letiltották, a videó linkjére kattintva a YouTube-n tudod megnézni.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!