Világvége vagy sem, hozzuk előre a karácsonyt!

Én a magam részéről nem hiszek a világvégében, sőt a karácsonyhoz kötni se szeretem az ajándékozást, de akár hiszel a világévégben, akár nem, örökítsd meg a világvégét. Ha fotós ajándékot szánsz valakinek, akkor meg add oda minél hamarabb, jól jöhet neki addig is!

A sok karácsonyi vásár és akció mellett már a világvégét is egyre több cég lovagolja meg. Végülis nem rossz ötlet, legalább még nem olyan elcsépelt – még! A világvégéig van pár nap addig még sikerülni fog megunnunk, attól félek.
Ha tényleg jön a világvége, mindegy hogy kinél van pénz és kinél termék. Viszont ha még előtte használatba veszed a termékeket, akkor legalább az armageddon bekövetkeztéig használhatod őket – feltéve, hogy gyorsan kibontod vagy odaadod a szeretteidnek, mert ha karácsonyig rejtegeted, akkor a világvégéről lemaradhatsz vele!

Nagyon azért nem érdemes rettegni a világvégétől, egy párat már megúsztunk, sőt a legújabb riogatásból állítólag már a majáknak is elegük van, pedig elvben ők találták ki. Viccelődni viszont lehet vele, meg a tőle retegőkkel, hogy aztán december 21-én (vagy másnap?) kiderüljön, kinek volt igaza.

Ne félj a világvégétől inkább örökítsd meg!
Ez most nem egy újabb közös fotózási felhívás – biztos lesznek majd olyanok is. Végülis soha nem volt ennyi fényképezőgép a világban, lényegében mindenkinek van legalább egy mobiltelefonja. Dokumentáljuk hát a világvégét! Vagy azt, ami történik majd helyette, mert persze úgysem lesz vége a világnak. Viszont sokkal nagyobbat nevethetünk majd rajta másnap, mikor kiderül, hogy a a világvége már megint elmaradt.

Egy vicc szerint 21-én CNN és az RTL Klub is élőben közvetíti a világvégét, másnap kétszer ismétlik. Az AXN meg még aznap sugározza az előre felvett játékfilm változatot. Szerintem ez nem vicc, tényleg így lesz. Bár ha elmarad az ítélet napja, akkor ennél unalmasabb magazin műsor szerintem még nem készült nyári uborka szezonban sem. Viszont arra jó, hogy megnyugtassa azokat, akik komolyan rettegnek a világ végétől. De te inkább örökítsd meg saját verziód a világvégéből, hogy mások is láthassák, hogy már sokadszor is elmaradt a világvége.

Angol tudósok szerint egyébként garantáltan elmarad a világvége, ha nyomsz egy lájkot, vagy megosztom ezt az írást.

Simon az Arcnélküli Manus videója megmondja:

Kiegészítés: Így írásban nem annyira jön át a humor, és nem szeretem a blogot telerakni mosoly jelekkel. Szóval az előrehozott karácsonyt annyira nem gondolom komolyan. De megörökíteni azért lehet értelme a világ végét – vagy annak elmaradását. A többi linkhez és a videóhoz meg jó szórakozást, sikeres okulást.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!