A pizza szeretete miatt nyerhetett Obama?

Fotó: Jonathan Erns/Reuters

Egy pizzarendelő oldal ma megragadta a lehetőséget, hogy gratuláljon Obama elnöknek újraválasztásához. Már csak az a kérdés, mi lett az egészséges életmóddal?

Sztárokkal pózolni mindig népszerű reklámfogás volt. A Facebbookon meg különben is divat minden hasonló dolgot megosztani, és ha a legkisebb párhuzam vonható, mindenki meglovagolja. Arra minden ilyen jó, hogy kontentet szolgáltasson a követőknek, és talán még újabb lákkokat is gyűjtsön vele az oldal (ráadásul sokkal elegánsabb mint a tv2 közelmúlt beli húzása).

Csak az a kérdés vetődött fel bennem a kép és a hozzáfűzött szöveg láttán, hogy vajon mi lett azzal a kampány előtti kéréssel, hogy a politikusok ne fotózkodjanak egészségtelen ételekkel. Több lap is közölt kifejezetten elnöki diéta címmel galériákat. Meg hogy vajon tényleg az ilyen dolgokon múlik egy választás?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!