T-Mobile-MLSZ megállapodás – de net nincs

A héten együttműködési megállapodás született a T-Mobile és az MLSZ között – de az nem változott, hogy még mindig nem lehet képet küldeni a meccsről.

Részlet az Ingyenes MTI hírből:

Budapest, 2012. október 15., hétfő (MTI) – Két évre szóló támogatási megállapodást írt alá hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Magyar Telekom.

Az ünnepélyes eseményen Csányi Sándor, az MLSZ elnöke és Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója látta el kézjegyével a szerződést, amely elsősorban a felnőtt és az utánpótlás válogatottak támogatásáról szól, de az amatőr futball számára is segítséget jelent.

“A kormányzat által kialakított TAO-pénzeknek köszönhetően az utánpótlás és az amatőr labdarúgás komoly forrásokhoz jutott, ugyanakkor a profi futball üzleti alapon szerveződik, a válogatott pedig ebbe a kategóriába tartozik – mondta Csányi Sándor. – Emellett természetesen külön öröm, hogy a Telekommal aláírt megállapodás az amatőr futballra és az utánpótlás-nevelésre vonatkozóan is segítséget jelent a 10 éves stratégia mentén dolgozó szövetségünknek.”

Christopher Mattheisen úgy fogalmazott, meggyőződése, hogy a Telekom jó partnere lesz az MLSZ-nek és a magyar futballnak, s a cég a lehetőségeihez mérten újszerűen és sokoldalúan igyekszik majd segíteni a szövetséget.

“A fejlődéshez, az előrelépéshez, illetve a sikeres magyar labdarúgás felépítéséhez szeretnénk hozzájárulni, ami pedig az amatőr futballal kapcsolatos támogatást illeti, igyekszünk az MLSZ-szel közösen olyan programokat kidolgozni, amelyek ezen a területen komoly segítséget jelentenek a szövetségnek” – tette hozzá az elnök-vezérigazgató.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!