Színes, könnyed és illékony szappanbuborékok

Buborékpukkasztók
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Sajnos a blogot sújtó üzemzavar miatt a nagy képes galériák többsége egyáltalán nem, vagy csak hiányosan jelenik meg. A hiba javításán szakértők segítségével dolgozom, bízom benne, hogy hamarosan sikerül helyreállítani!

Idén második alkalommal rendezték meg a buborékfújó napot a Margit szigeten, ami könnyed, céltalan és önfeledt szórakozás volt minden résztvevőnek.

Ahogy a Millás Reggeli egyik sokat idézett gazdasági szakértője fogalmazott egyszer:

“Minden lufi kipukkadó félben van.”


Igaz ez a szappanbuborékokra, főleg olyan helyen, ahol sok a gyerek. Így egy idő után egyfajta játékos verseny alakult ki a buborékzsnoglőrök között, hogy vajon magától pukkad ki hamarabb a buborék, vagy a gyerekeknek sikerül kipukkasztani. Volt példa mindkettőre.

Apró, de múló árnyék volt a rendezvény felett, hogy a helyszín nem jól lett megadva. Így a többség a Margit szigeti Nagyréten kereste a happeninget, miközben arra 1-2 réttel arrébb a sziget délibb részén került sor. Szerencsére elég sokan vándoroltak a Nagyrétről a tényleges helyszínre, hogy az érkezőknek feltűnjön. Csak remélni tudom, hogy senki nem maradt le a mókáról a helyszínváltoztatás miatt, ahogy azt is, hogy legközelebb sem maradok ki belőle.

Egyébként ilyen mókás programok miért csak évente egyszer szerveződnek?