Színes, könnyed és illékony szappanbuborékok

Buborékpukkasztók
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Sajnos a blogot sújtó üzemzavar miatt a nagy képes galériák többsége egyáltalán nem, vagy csak hiányosan jelenik meg. A hiba javításán szakértők segítségével dolgozom, bízom benne, hogy hamarosan sikerül helyreállítani!

Idén második alkalommal rendezték meg a buborékfújó napot a Margit szigeten, ami könnyed, céltalan és önfeledt szórakozás volt minden résztvevőnek.

Ahogy a Millás Reggeli egyik sokat idézett gazdasági szakértője fogalmazott egyszer:

“Minden lufi kipukkadó félben van.”


Igaz ez a szappanbuborékokra, főleg olyan helyen, ahol sok a gyerek. Így egy idő után egyfajta játékos verseny alakult ki a buborékzsnoglőrök között, hogy vajon magától pukkad ki hamarabb a buborék, vagy a gyerekeknek sikerül kipukkasztani. Volt példa mindkettőre.

Apró, de múló árnyék volt a rendezvény felett, hogy a helyszín nem jól lett megadva. Így a többség a Margit szigeti Nagyréten kereste a happeninget, miközben arra 1-2 réttel arrébb a sziget délibb részén került sor. Szerencsére elég sokan vándoroltak a Nagyrétről a tényleges helyszínre, hogy az érkezőknek feltűnjön. Csak remélni tudom, hogy senki nem maradt le a mókáról a helyszínváltoztatás miatt, ahogy azt is, hogy legközelebb sem maradok ki belőle.

Egyébként ilyen mókás programok miért csak évente egyszer szerveződnek?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!