Szexi sportolók modellkednek

Galériáért katt a képre!
Fotó: ESPN

Az olimpikonok egyre népszerűbb fotómodellekké válnak. Már az Olimpia előtt is sokukról jelentek meg szexi fotók, és biztosra vehető, hogy a játékok lezárultával tovább gyarapodnak a sportolók szépségét bemutató magazin fotózások.

Az Fstoppers cikke és Chase Jarvis is megemlékezett róla blogján, hogy az ESPN magazin még az Olimpia előtt adta ki Body különszámát, amiben népszerű sportolók pózolnak meztelenül, valamilyen sportágukra többé-kevésbé jellemző pózban.
Képeiket megtekintheted az ESPN galériájában, illetve weboldalukon további érdekességeket is találhatsz (angolul) a fotózásokról és a sportolókról egyaránt.

Az alábbi videón pedig néhány ilyen sportoló fotózás elevenedik meg, illetve a végén bónuszként feltűnik Michelle Jenneke barcelonai gátfutása is, amiről már én is írtam korábban. Bár túl sok mondanivalót nem fedeztem fel a videó dramaturgiája mögött azon kívül, hogy sportolók és azok fotózása szerepel benne.

http://www.youtube.com/watch?v=RGeNsUaGTdk

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!