Szexi csaj, zene, riszálás, sport, videó

Hangolódjunk az Olimpiára, és derítsen mindenkit jó kedvre így hétfőn egy barcelonai atlétika videó az ausztrál Michelle Jenneke főszereplésével.

Tudom, már sokan megosztották előttem, de hátha te még nem láttad, és gondoltam valamivel csak meg kéne emlékeznem róla, hogy már csak 4 nap van a Londoni Olimpia kezdetéig. Még mindig jobb, mintha visszaszámlálnék én is, mint az Olimpia hivatalos oldala

Az ifjúsági korosztályú ausztrál Jenneke egyébként nem indul idén az olimpián, de eredményei alapján a következőn valószínűleg ott lesz majd. De a Daily Mail szerint róla készült vírusvideónak (HandrasPlastik média, stb) köszönhetően már ő is majdnem annyit szerepel a médiában, mint az olimpiára készülő sporttársai.

Az emlékeztes performance hatása volt többek közt az is, hogy valamivel később címlapra került az amerikai Sports Illustrated magazinban – bár szerintem a versenyről készült videóban majdnem olyan jól mutat, mint a fürdőruhás fotókon. A SportGéza cikkébe ágyazott videón pedig megnézheted, hogyan zajlott a fotózás és mit mesél róla a sportoló.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!