Volt-nincs Canon EOS 1DX a webshopban

Megérkeztek Magyarországra a Canon ESO 1DX első példányai, amik a nagy érdeklődésre tekintettel azonnal el is fogytak. Véget ért tehát a hosszas várakozás, már Magyarországon is elérhető a Canon csúcs gépe.

Ma délben egy nem tervezett látogatás erejéig beugrottam a Camera kft üzletébe (semmi meghibásodás szerencsére). Azzal fogadtak, hogy ma megjöttek, és rögtön el is fogytak az első 1DX modellek. Honlapjuk szerint a következő szállítmány a jövő héten érkezik majd. Addig is előrendelésre buzdítják a vásárolni szándékozókat.

Van viszont most is készletük az 1DX és 1DC gépekhez készített GP-E1 GPS vevőből, amit a gép oldalára rögzítve közvetlenül a fényképekbe kerül a készítés helyszíne.

Readers Comments (3)

 1. Darabra mekkora ez a siker? Úgy körülbelül.

  • Nem hiszem, hogy igazán van jelentősége a darabszámnak, de valószínűleg ha pontosan tudnám se árulhatnám el….egy pár darabról tudom, hogy hova került, de azt sem árulhatom el…
   ,-)))

   Nem hiszem, hogy ezt a hírt feltétlen siker/kudarcként kell értékelni. Inkább száraz tény, hogy megérkezett az első szállítmány, lesznek következők, de jelenleg nincs, mert ami jött azt rögtön el is vitték – valószínűleg azok, akik előrendelték.

   •  Én tudok örülni annak is ha egy profi gépből az első nap eladnak ~10 darabot ebben az országban.Persze ha százas nagyságrend lenne azt biztos nem titkolnák.
    Az hogy ki vette meg nem is olyan fontos, remélem jó kezekbe került. 🙂

Comments are closed.