Hétvégi programajánló

Szombaton Sajtófesztivál van a Vörösmarty téren, és vasárnapig látogatható a XXX. Magyar Sajtófotó Kiállítás, illetve a Vörösiszap Memento című kiállítás is.

Immár hagyományosnak mondható a Vörösmarty téri Sajtófesztivál, melynek célja a nyomtatott lapok és könyvek számára seregszemlét rendezni, és egy formabontó találkozási lehetőséget kínálni könyv és újság fogyasztók, valamint azok előállítói között. Bár az idei kínálatról nem mondható, hogy a magyar lap piac minden szereplője részt venne, de így is sok érdekes program van a kínálatban. Engem leginkább a Marslakók két főszereplőjének koncertje érdekelne, ha sikerülne beszorítani a sűrű programba.

A hétvége másik aktualitása, hogy a Nemzeti Múzeumban ezúttal tényleg bezár a Magyar Sajtófotó Kiállítás. Két hét hosszabbítás után vasárnap tényleg végetér a tárlat, ami így együtt zár Stiller Ákos Vörösiszap Memento című kiállításával, aminek sajnos újraéledt aktivitást kölcsönöznek a friss légszennyezettségi hírek is.

Te melyik programot választod? Mit gondolsz a Sajtófesztiválról?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!