Pályi Zsófia bemutatja a nagy dumás buszvezetőt

Fotó: Pályi Zsófia/Origo

Az Origo fotóriportere Pályi Zsófia ismét érdekes témát talált. Legújabb hangos képriportjában bemutatja a nagy dumás buszvezetőt a budapesti 16-os busz vonaláró, akinek szövege olyan szórakoztató, hogy a legunottabb arcú utast is jó kedvre deríti.

Zsófi a leghangosabb az Origo fotósai közül, persze csak anyagait tekintve, hiszen az amúgy halk szavú lány jegyzi a lap hangos képriportjainak nagy részét. Sőt az országban se nagyon akad másik hasonlóan termelékeny multimédia fotós – bár szerencsére egyre több kivétel van, így lassan megérik rá a szakma, hogy multimédia díjat is lehessen majd osztani a Magyar Sajtófotó Pályázaton.

Zsófi legújabb anyaga ismét egy nagyon érdekes emberi, és szórakoztató történet. Már én is felfigyeltem rá, hogy van a várba közlekedő 16-os busz vonalán egy sofőr, aki az egész utat végig dumálja. Minden megállóra, helyzetre, eseményre és reakcióra van egy jópofa mondata, amivel mosolyt csal minden utas arcára.
Már én is gondoltam rá, hogy ebből a témából érdemes lenne valamit kihozni. Nos Zsófi megtette, és nem is akárhogyan. Feltétlenül érdemes megnézni az anyagát. Ha utaztál a Pallér István által vezetett  buszon, akkor azért, ha még nem tetted, akkor pedig azért. És ha tetszik, amit István csinál, talán még egy kedves e-mailt is érdemes lehet küldeni a BKV-nak, hogy ne csak a panaszt kapják…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!