Nyereményjáték a Spektrum TV-vel

Spektrum nyereményjáték a Facebookon

A napokban sugárzott Láthatatlan Madárfotós című dokumentumfilm kapcsán nyereményjátékot indított a Spektrum TV. A nyeremény egy Bence képeiből összeállított fotóalbum.

Máté Bence Láthatatlanul című fotóalbumát lehet megnyerni a Spektrum Nyerményjátékával. A részvételhez – akárcsak a többi hasonló játéknál, és a legtöbb butyuta kérdőívnél (milyen napod lesz ma, mit csinálna veled Chuck Norris, mennyire volnál jó Forma1 pilóta, mi az Indián neved, stb) lájkolni kell a Spektrum Facebook oldalát, és engedélyezni az alkalmazásukat, majd válaszolni az alkalmazás által feltett kérdésekre.

Bence dedikál

Az egyébként Bence honlapján is megvásárolható könyv nekem is megvan (sőt dedikálva), tele nagyon szép képekkel. Szerintem mindenképpen érdemes részt venni a játékban, hogy neked is megyen – ha nem pont ezt kaptad karácsonyra. Ezért is reklámozom itt a blogon ezt a nyereményjátékot.

Te játszol a könyvért?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!