Galéria válogatás: Fürdők Éjszakája

FurdokEjszakaja-SzechenyiFurdo-photoMarjaiJanosMTI

Fotó: Majrai János/MTI

Fürdők Éjszakája a Múzeumok Éjszakája nyomán szabadon. Éjszakai medencés buli a népszerű fürdőkben zenei aláfestéssel. Meglepett, hogy nem tudja még mindenki, hogy ilyen van, meg hogy mi ez. Lehet, hogy még a képeket sem láttad még?

Bár én szervezési hibák miatt kimaradtam melőle, hogy a hétvégén a Fürdők Éjszakáját fotózzam, azért öt kedves kolléga három galériáját úgy éreztem, meg kell osztanom. Hátha még nem látta mindenki. Az Origo számára saját fotósuk Tuba Zoltán egyedül készített képriportot. Ezzel ellentétben az Index által közölt galériában az AFP fotósának, Isza Ferencnek a képeit vegyítette MTI fotókkal, míg a FN galériájában szintén az MTI két fotósának, Mohai Balázsnak és Marjai Jánosnak a képeit egészítette ki a Reuters fotósának Szabó Bernadettnek néhány képével.

Más egyébként tényleg nem is fényképezte a rendezvényt a népes magyar médiából, de még csak ügynökségi anyagokból se állítottak össze galériákat Magyarországon?
Még furcsább, hogy több külföldi lapban jelent meg kép róla, mint itthon.

Magyarországi galériák:

Külföldi galériák:

Te hogy állsz az ilyen medencés bulikkal?

Végezetül a rendezvény vírus videónak szánt reklámja:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!