Szolgálati közlemény: Facebook like – ezren túl

1010FBlike

Túl az ezren

A hétvégén túllépte a blogom a Facebookon az 1000 lájkot. Illene miatta tortát szelni, de nem egyszerű tortát találni, amin elfér 1000 gyertya, úgyhogy ezt kihagyom. Csak azt nem tudom, mivel lehetne megünnepelni egy ilyen szép kerek számot.

Sajnos nem könnyű kibogozni, hogy ki lett az ezredik. De mivel a nem túl nagy részvételt kiváltott közvéleménykutatásomra válaszolók úgy döntöttek, hogy nincs szükség a máshol divatos nyereményjátékra, így nyereménye sem lesz az ezrediknek. Következő esély talán az 1500 lesz, de az még odébb van. A szavazás addig is megy tovább, és lehet továbbra is szavazni, hogy legyen-e majd sorsolás és nyereményjáték a szerencsés lájkolóknak.

1000like

Kereken szép

Továbbra is érdekesnek tartom, hogy a most már ezernél valamivel több lájkolóból alig valamivel több, mint ötszázan vannak az 1400 feletti baráti körömben.

Köszönöm, hogy olvasod a blogom, kommentelsz, témát ajánlasz, és a blogom is ajánlod azoknak, akiket érdekelhet. Sokat számít, ez működteti a blogot.

És persze lájkold továbbra is a blogot, és a posztokat is! Bár a share vagy recommend még megtisztelőbb.
Persze akinek az kényelmesebb, jobban bejön, vagy jobban kézre áll, az Twittelhet és +1-ezhet is.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!