Új Origo címlap nagy képes fotó ajánlóval

OrigoFotoUjCimlap

Nagy képajánló az Origo új címlapján

Lezárult az Origo legfrissebb dizájnváltása, és a héten elindult az új címlapjuk.

Mint arról az Origofoto és a Napi Fixen a Magyar Rádiós “botránya” után az Origohoz szegődött Mong Attila is beszámolt, végre új arculatot kapott az Origo főoldala. A megújult kezdőoldalon a bárhol valaha látottnál nagyob képekkel (bizony, még annál is nagyobb, mint amivel a HVG hirdeti címlapján a Nagyítás galériát) ajánlják a fotórovat egyébként tényleg népszerűsítésre érdemes galériáit. A legfrissebb galéria főképe egyenesen ugyanakkorában kerül ki a főoldalra, mint amekkorában rákattintva a galéria képei megjelennek, mellette pedig három másik anyag kisebb képei láthatók.

OrigoUjCimlap

Képes cikk ajánló az Origo új címlapján

Szintén érdekes, hogy a főoldal tetején, közvetlenül a menü alatt a legfrissebb anyagok mellett további anyagokat ajánlanak azok képeinek kiemelésével. A jelek szerint az Origonál egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a fotók, és talán ezzel a fotórovat megbecsültsége is nő, ami remélhetőleg nem csak a piacvezető Inernetes lapoknál válik majd trenddé, hanem egyre inkább általános tendencia lesz.

Az Origo egyébként folyamatosan hirdeti a főoldalon (mint az a képeken is látható), hogy várják az olvasói észrevételeket, és további javaslatokat az új főoldallal kapcsolatban. Ha ti is szeretnétek igazi nagy képes Origo galériát, illetve a főleg Pályi Zsófi által készített audio slideshow anyagokból még többet, és ezeknek egy rovatot is, akkor jelezzétek nekik, itt az idő!

Ti mit gondoltok az Origo új címlapjáról, és a hírportálok dizájn trendjeiről?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!