Megújult a HVG Nagyítás rovata

HVGnagyitas-newDesignMár nem csak nagy képes galériák láthatók a Nagyításban, hanem szóló fotók, egyedi történetek, és egyéb fotós érdekességek is. Mérsékelten átalakult a rovat oldal megjelenése is, de sokat változott a tartalma is.

A HVG fotó rovata komoly erőfeszítéseket fektetett a Nagyítás rovat megújításába, hogy az eddig megszokott nagy képes galériák mellett mégtöbb, mégváltozatosabb tartalommal szolgáltassanak az olvasóknak.
A megújulás jegyében rögtön több új jellegű tartalommal is szolgálnak, melyekben egy-egy nagy kép történetéről olvashatsz többet, illetve a rovat megújulásával egyidőben publikálták első hangos képriportjukat is, ezzel csatlakozva a hangos képriportokat készítő lapok nem túl széles, de fokozatosan gyarapodó táborához.
A megújult rovat oldalról a lap egyik képszerkesztője, az átalakulás egyik fő motorja, Hernádi Levente írt saját blogján. Írását amolyan használati utasításnak szánja azoknak, akiknek nem lenne kellően intuitív az oldal új elrendezése.

A HVG Nagyítás rovatát az új formában is a szokásos helyen találod.

Te mit gondolsz a megújult Nagyítás rovatról?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!