Sziget 2011: fesztiváli képáradat

Fesztivalok2011-MTIinfografika

Forrás: MTI infografika

Bár a Szigetnek már rég vége, azért az aktualitás elveit kicsit sértve mégse maradjon ki a szokásos válogatás gyűjtés a róla megjelent képekből. A Sziget Fesztivál minden évben hálás népszerű fotótéma, minden újság komoly erőkkel képviselteti magát, hogy változatos, érdekes, de főleg sokat nézett galériák jelenjenek meg róla. Az se lepne meg, ha kiderülne, hogy a fesztiválkoról készülő képek mennyisége egyenes arányban van a látogatók számával.

FotoriporterekSorrel-Sziget-photoHajduDAndrasOrigo

Fotó: Hajdú D. András/Origo

Az Origo egyik galériájában meglapul két söröspohárral pózoló fotóriporter kolléga is, akikről így megtudtuk, hogy “Ákos (balra) és Balázs dolgozik a szigeten, ezért nem fogyasztanak alkoholt”. A születésnapját utolsó hajnalban a Nagyszínpad előtt ünneplő Stiller Ákosnak egyébként így utólag is kívánok boldog születésnapot, és még sok átSzigetelt születésnapot – már amennyiben ő jobban élvezi a fesztiválozást, mint az ezt is csak egy munkának tekintő kollégák.

Sziget-bungeee-gombPanorama-photoTakacsIstvanKerekterekHU

Fotó: Takács István/Kerekterek.hu

Bár nehéz galériákkal összehasonlítani, de számomra az egyik legemlékezetesebb idei Sziget kép Takács István gömbpanorámája bungee jumping közben a fesztivál felett. Ez a kép is megmutatja, milyen különleges pillanatokat is meg lehet örökíteni az általam olykor csak műszaki fotózásként leszólt műfajban. Illetve emlékeztet rá, hogy idén már sokadszorra hagytam ki a Szigeten a bungeee kosarat….talán jövőre.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!