Bombasztikus történet a kis magyar szürreálból

Fotó: MTI

Már szinte hihetetlenül szürreális hírt közölt ma az MTI egy nyergesújfalui férfiról. Ha találnátok a kertben egy világháborús bombát, ugye ti is a kocsmába vinnétek tanácsért, hogy mitkezdjetek vele?

“A rendőrség Második világháborús bombát hagyott a nyergesújfalui rendőrőrs előtt egy 45 éves férfi, a szerkezetet a kertjében találta – tájékoztatta kedden a rendőrség az MTI-t.

A férfi egy napig otthon őrizgette az erősen korrodált bombát, majd vasárnap magával vitte a kocsmába. Ott azt a tanácsot kapta, hogy vigye a rendőrségre, ezért késő este az őrs bejárata elé helyezte a robbanótestet – közölte a megyei főkapitányság sajtóreferense.

A bombát a tűzszerészek a helyi szeméttelepen robbantották fel. A férfi ellen eljárást indítottak robbanószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt – tette hozzá Léber Gabriella.”

Forrás: Ingyen MTI

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!