Lubickolás bikinis Szépségkirálynő jelöltekkel

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Egy kis bikinis fotózás és medencés bulizgatás során fényképeztem a tv2 közelgő Szépségkirálynő választásának jelöltjeit. Egy medencényi víz mindig felfrissíti az embert ebben a nyári hőségben. Lubickolj most te is egyet a lányokkal!

A herceghalmi Abacus Hotelben megrendezett bikinis szépségverseny a csúszás és a sötétedés miatt nem lett annyira fényes. De azt hiszem, a zsűrizése utáni medencés bulin készült néhány kép miatt megérte elmenni, sőt még alaposan eláznom is…

Ki akartam hagyni, de ha már a Blikk galériájában úgyis benne vagyok munka közben, akkor elárulom, hogy én nem lubickoltam a lányokkal, csak hasaltam a vízben a medence szélén (nehogy megússzam szárazon). De a cím azért nem átba átverés: a fényképezőgép és az olvasó lubickolhat a lányokkkal.

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Hogy most se csak a saját képeimmel büszkélkedjek, jöjjön néhány galéria az eseményen dolgozó többi fotóstól is. Azért azt előre bocsátanám, hogy a Velvet csúsztat pontatlan egy kicsit, mivel Hajdú Péterék nem Ferrarival érkeztek a rendezvényre, csak elvitték egy körre (majd mégegyre) a próba verdát. A piros sportautó egyébként azért volt ott, hogy a zsűritag Michelisz Norbert azzal furikázza a lányokat. A másik piros cabrio – ami egyébként a másik celeb zsűritag, és nem mellesleg énekesből lett fotós Kasza Tibor tulajdona – meg azért, hogy a tv2 stábja tudjon forgatni Ferraris jeleneteket az Aktív számára.

UI: Ha valaki tud róla, hogy hol jelent meg az MTI-s Szigetváry Zsolt képanyaga az eseményről, jelezze, hogy azt is linkelhessem. A képeit már láttam, de sajnos a legjobbak nem kerültek ki az ingyenes MTI-re, és nem is találtam nyomát, hogy bárhol megjelent volna. Pedig kár érte!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!