Szarka járt a hétvégi fotó fesztiválon

Sajnos a fotós társadalmat már nem csak képek lopkodásával károsítják, a hónap első hétvégéjén valaki kifosztotta a FotoArt fotófesztivált. Nagy értékű fotós holmiknak kelt lába, ha találkoznál velük, akkor jelezd a szervezőknél!

A rendezvény hagyományai szerint számos fényképezőgépet, objektívet és egyéb kiegészítőt gyártó és forgalmazó cég támogatásával rendezték meg az egri FotóArt hétvégét. Ahogy lenni szokott, most is rengeteg féle eszközt lehetett kipróbálni, a rendezvény területén több féle körülmények közt használni.

Volt is, aki nem csak élt, de visszaélt a lehetőséggel. A cseles tolvaj úgy döntött, hogy a kipróbálásra átvett felszerelést meg is tartja. Az elkövető a szervezők minden óvintézkedése ellenére komoly zsákmányra tett szert. Az eltulajdonított eszközök listája alább megtalálható, aki találkozik vele, jelezze a fesztivál szervezőinek!

Idézet a Facebookon keringő körüzenetből (illetékesek megerősítették):

“Biztosan van aki már hallott róla, az egri fotósfesztiválon egy lány ellopott rengeteg fotós eszközt, ami biztos: Nikon Nikkor AF-S 14-24mm f/2.8G ED gyári szám: 315619 Nikon Speedlite SB-700 gyári szám: 5201058 Nikon D3x váz gyári szám: 5004923 + Canon cuccok + Tamron objekív + Olympus objektív! Ha valakinek ilyet kínálnak ne vegye meg ! Múltkor egy fényképezőgép egy nap alatt megtalálta gazdiját…hátha most megtaláljuk az elveszett cuccokat! Oszd meg kérlek! UPDATE!!! + Tamron 18-270mm VC PZD Nikon bajonet gyári szám: 15078 Olympus SP-800 JB3224157”

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!