Pályi Zsófia megmutatja, milyen Mozambik

Mozambik-photoPalyiZsofiaOrigo

Fotó: Pályi Zsófia/Origo

Ahogy enyhe stillisztikai hibával Pályi Zsófia cikkében saját magáról egyes szám harmadik személyben magáról ír, “az Origo fotóriportere” afrikai utazásáról készült élménybeszámolóval mutatja be a távoli kontinenes hangulatát, ahogy magyarként ő látja: Fakéregből gyúrt arcpakolás egy portugál gyarmat romjain – Mozambik képekben.

Ezzel újabb audio slideshow-val nem csak betekinthetünk, de bele is hallgathatunk Mozambik világába. Úgy tűnik, kezd meghonosodni az Origónál a képes-hangos műfaj Zsófi előző anyaga óta.

Kiegészítés: a blogbejegyzés publikálása után nem sokkal kiderült, hogy az általam kifogásolt első szám harmadik személyű fogalmazás annak köszönhető, hogy Zsófi egy újságíróval, Visnovitz Péterrel közösen publikálta élményeit. Az oldalon megjelent szöveget nem Zsófi fogalmazta, csak egyedül az ő neve volt feltüntetve. Idő közben a kolléga neve is kikerült, így teljessé vált a forrásmegjelölés is.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!