A Nászriporter a FotóHajóról

EskuvoFotoHajoEgyre jobban sajnálom, hogy nem tudtam a hétvégén részt venni a FotóHajó rendezvényen. Pedig már a rendezvény honlapja alapján sejthető volt, hogy sok érdekes dolog fog elhangzani.

Most olvastam az egyik előadó, a Nászriporter Fekete Csaba gondolatait a rendezvény kapcsán. Szerinte “öt évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy eskövőfotóst hívjanak meg egy nagyszabású fotós-eseméynre […] Az iparágban lezajlott változások legjobb indikátora az, hogy mindkettőnk előadását feszült figyelem kísérte.”
Szerinte ez azt jelenti, hogy az esküvőfotós szakma kezd feljövőben lenni, és kezdi kivívni elismertségét, és már nem nézik le.

Számomra érdekesek ezek a sorok. Én az esküvő fotózásra mindig is külön, és megbecsült szakmaként tekintettem. Sosem jutott eszembe megmosolyogni valakit, mert esküvőt fotózik.

Ti mit gondoltok? Korábban tényleg rosszabb volt az esküvő fotózás megítélése, és tényleg javul a helyzet?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!