Fotósok hajózzatok ki avagy Dunára fotósok!

FotoHajo_workshop-logoA ProPhoto Workshops csapata új ötlettel rukkolt elő, és a május 8-án a FotóHajóra hívnak minden a fotózás, azon belül is a tárgyfotó és emberábrázolás iránt érdeklődőket. A divat- és glamour fényképezésen kívül dedikált portré foglalkozások is lesznek, illetve szó lesz egy fotós vállalkozás megfelelő felépítéséről, az esküvő fotós trendekről és dedikált Adobe tréner oktatja majd az Adobe Photosphop CS5 mesterfogásait.

A Rubinb Rendezvényhajón megrendezésre kerülő eseményen szakemberek tartanak különféle elméleti és gyakorlati előadásokat, workshopokat, amikhez a fényképezőgépeket és egyéb tartozékokat gyártó cégek biztosítják a kipróbálható technikát.
Az előadásokat Dévai Zoltán (divat, modell, glamour), Matyasi Gábor (kreatív tárgyfotó), Stalter György (portréfotó), Fekete Csaba-Nászriporter (esküvői fotó), Andras Schram (sikeres fotós vállalkozás) fotográfusok tartják.

Ha már hajó, akkor természetesen ki is fut a kikötőből, hogy egészen Szentendréig vigye az utasokat, ezzel további változatos fotótémát és lehetőségeket teremtve az utasoknak, akik út közben is fotózhatják a rendezvény hosztesszeit, modelleit, és persze a Duna parti tájat is. Szentendrére érkezve pedig egy divatbemutató, valamint este vacsora és egy koncert színesíti az élményeket.

Ha ez az írás kicsit (?) reklám jellegűre sikerült az azért van, mert részben reklámnak is szántam, másrészt egy előzetes meghívóból nehéz ennél sokkal érdekesebb dolgot kihozni. Nagyon remélem, hogy a hétvégén sikerül nekem is elmenni a rendezvényre, hogy egy kevésbé reklám jellegű élménybeszámoló (vagy esetleg kritika) születhessen majd róla. Meg persze a programokra is kíváncsi vagyok.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!