A változatosság gyönyörködtet(ne)…

A galériáért kattints a képre!

Kicsit megdöbbentettek a hétvégi Essential Looks divatbemutatóról elsőként látott képek. Már épp arra gondoltam “jézusom, mit követett el a kolléga, hogy ennyi egyforma képet kitett ugyanarról a ruháról”. Aztán egy picit alaposabban megnézve az egymás alatti képeket, észrevettem, hogy van köztük egy kis különbség.

Ez nem ugyanaz a ruha. Vagyis mintha a ruha mégiscsak ugyanaz lenne, de a lány más. Érdekes ötlet, hogy ennyi majdnem vagy teljesen egyforma ruhát küldtek kifutóra egymás után.

A fotós mentségére szóljon, hogy ő csak azt fotózza, ami elé kerül. A divattervező/bemutató szervező mentségére szóljon, hogy az első 6-8 ruha után már változatosabbak is voltak. Szerintem nem feltétlenül jó ötlet, de a szervezőket nyilván nem érdekli a (szak?)véleményem, ha nem kérdezték. A rendezvény többi aspektusát elnézve azt hiszem, más szakember véleménye se nagyon érdekelhette őket….de ezt most hagyjuk…

Képek: Holecz Endre/FashionTime

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!