Melleken spórol a Tesco divat – lapos csajok az F&F fehérneműiben

F&Fdivatbemutato-TrendTV

A TrendTV videója (kattints a képre)

Elég csúnyán hangzó hímsoviniszta cím, de nem árt néha figyelemfelkeltő címet találni. Ráadásul valaki tényleg így foglalta össze nemrég az F&F márka divatbemutatójának lényegét – és nem is alaptalanul.

Ahhoz képest, hogy a nyársatnyelt britek (az angol szervezők) mekkora felhajtást csináltak a rendezvény lebonyolításából, mellekből tényleg elég lapos volt a felhozatal. Engem mondjuk a hétköznapokban nem zavarnak a kisebb mellek, de egy fehérnemű bemutatóra lehet, hogy nem ártott volna kicsit máshogy domborítani. Viszont az a vád aligha érheti a bemutatót, hogy a modelleik miatt lesz a kislányoknak torz énképe – kivéve, ha sok ilyen kritikát olvasnak róla. Úgyhogy ezt a fonalat hagyjuk is.

Komoly dilemmát okozott, hogy mit írjak erről a rendezvényről. Amilyen pocsék volt a szervezése, és amennyire szűkre szabták (de finom kifejezés) a fotósok lehetőségeit – mondjuk ki, hogy jóformán semmit nem engedtek, és abba is belekötöttek, amit igen – annyira komoly fénytechnikát vetettek be, amit többé-kevésbé még jól is sikerült használniuk. Igaz voltak olyan részek, ahol szinte csak tapogatózni tudtunk a sötétben. Mégis a magam részéről képileg elégedettebb vagyok a képekkel, mint sok más hasonló rendezvényen. De ez egyáltalán nem a szervezők érdeme, és nem csodálom nagyon, hogy  a Velvet csak celebeket fotózott a divatbemutató helyett.


F&F 2011 Spring-Summer – Images by Attila Volgyi

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!