Szolgálati közlemény: kis átalakulás

blog-atalakulasMa délután néhányan furcsa átalakulásokat figyelhettetek meg a blogon. A blog egyes elemei elcsúsztak, mindenféle vonalak jelentek meg, de szerencsére mindez már elmúlt, és most (nagyjából) újra a régi a blog megjelenése.
Annyi változott, hogy a szöveg rész szélessége kicsit megváltozott, így több szöveg fog a jövőben elférni az oldalon, és most már talán kicsivel nagyobbak lehetnek a képek is. Mindezt anélkül, hogy nagyon szétessen a szöveg tördelése.

Persze ez csak apró ráncfelvarrás volt. Marad továbbra is döntő hányadában az eddig használt alapértelmezett sablon. A mai beavatkozás azért volt szükséges, hogy jelenlegi formájában élvezhetőbb legyen az oldal.
Az igazán komoly átalakulás még a blog előtt áll, egyelőre keresem azt a külsőt (meg az azt megálmodó grafikust), ami leginkább illik az oldalhoz. Akinek van ilyen irányú javaslata, az ne tartsa magában.

Remélhetőleg a tartalommal továbbra is mindenki elégedett lesz.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!