Elindult az In Focus

TheAtlantic-InFocus-withAlanTaylor

The Atlantic – In Focus

Elindult végre a The Atlantic új, nagy képes fotó válogatása. Az új fotóblogot a Boston Globe BigPicture galériáit korábban szerkesztő Alan Taylor szerkeszti.

TheAtlantic-InFocus

Az In Focus elsőként szembetűnő újítása, hogy kiválasztható a nekünk tetsző felbontás, így sávszélességhez, és monitor felbontáshoz illeszkedően, akár 1280 pixel széles képeket is csodálhatunk.

Az oldal újításai között szerepel, hogy a képek közti navigálást gyorsbillentyűk segítik, így kényelmesebben lehet képről képre lapozni, illetve az oldalba integrálták a Google fordítóját, ami több-kevesebb pontossággal mindenki anyanyelvére lefordítja nem csak a galéria leírását, és a képaláírásokat, hanem az oldal egyéb szövegeit, és a kommenteket is, ezzel a részleges többnyelvűséggel megnyitva a lehetőséget, hogy igazi nemzetközi oldallá válhasson.

Kérdés persze, hogy sikerül-e akkora népszerűségre szert tennie, mint a műfajt megteremtő BigPicture elért az elmúlt két évben.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!