Esztelenül márkahű Canonos

márkajelzés tetoválva

canon-logo-tattoo

Fotó: Anderson Sant’Ana/Flickr

Sosem értettem igazán a tetoválások értelmét, bár egy-egy művészi tetkónál megértem, hogy miért tetszik valakinek. De amiket biztosan nem tetováltatnék magamra, azok közt élen állnak a fényképezőgépek, informatikai eszközök. Különösen nem tetováltatnám magamra soha egy nemzetközi multicég nevét, vagy logóját. Hogy az ember egy cég márkajelzését varrassa örökre a bőrébe, az szerintem már a beteges kategóriát súrolja.

Mint a PetaPixel beszámol róla, Julio César Assis megrögzött Canon rajongó, és hogy ezt kifejezésre juttassa, az öt betűs cégjelzést a bicepszére tetováltatta, a könyökére pedig egy barátjával együtt blende szimbólumot tetováltattak.
A PetaPixel azt is felveti, hogy ezért a Canontól igazán járna a srácoknak legalább egy repi sapka. Én inkább arra a megközelítésre hajlok, hogy ha már fizetek a termékért, legalább reklámhordozóként ne kelljen viselkednem. Ruhából például igyekszem márkajelzés nélküli darabokat válogatni, és a fényképezőgépeim en is inkább le van ragasztva a márkajezés.

Ti csináltatnátok ilyen tetkót? És ha ilyet nem, akkor milyet igen?

Ha tetszett, akkor lájkoljátok és osszátok meg ismerőseitekkel, hogy minél több emberhez eljuthasson!

Címkék