Big Picture az iPaden

Mobile Photo 2010.08.30. 8 31 46Megjelent a Boston BigPicture iPhone alkalmazás újabb, iPad változata. Az új alkalmazás ingyenes frissítése a hónapokkal ezelőtt mobtelefon változatnak, amit persze eddig is lehetett használni az Apple tábla gépén is.

A frissítés után legszembetűnőbb – persze várható – jelenség, hogy a képernyő jobb alsó sarkából eltűnik az iPhone felbontást duplázó gomb. Az új verzió maximálisan kihasználja az iPad nagyobb képméretét. Szép Nagy felbontásban jelennek meg az egész képernyôt kitöltô fotók.
Csak az az egy gond van vele, hogy lassan töltôdnek be. Egy-egy kép között akár 1-2 másodperc is eltelhet, ami nem nagy idô, de szerintem rontja az alkalmazás élvezhetôségét.
Azt is furcsának tartom, hogy minden galéria (még az erôszak mentes sport képek is) kötelezô erôszakossági figyelmeztetéssel kezdôdik, a témák közti válogatásra szolgáló fô képernyôrôl pedig közvetlenül nem lehet a képekre ugrani. Kénytelenek vagyunk egy köztes lépésként megnyomni egy gombot az adott galéria leírása alatt, hogy szeretnénk megnézni a képeket.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!