Megújult a FotoKlikk

fotoklikk-uj-dizajnHosszas tervezés és előkészítés után ma megújult a hét éve indult FotoKlikk szakmai oldal. Az oldal kinézete, és működése is sokmindenben átalakult. A régi,  jól működő funkciók  mellett több újdonság is megjelent az oldalon. A fotós életről, kiállításokról, eseményekről szóló hírek, tudósítások, pályázati infók megújult formában láthatók az oldalon. Sok külső közösségi oldal és megosztás mellett immár saját felhasználó adatbázissal, és közösségi rendszerrel, illetve ehhez kapcsolódóan klubokkal, csoportokkal is változatosabbá vált.

Az eseménynaptárban tetszés szerint lehet az események, kiállítások, pályázatok között szűrni, illetve mód van a helyek szerinti szűrésre is. Az új fejlesztések nyomán pedig akár tömeges képfeltöltésre is lehetőség van, ami nem csak az új, közösségi és galéria funkciókkal gazdagodott oldal használatánál jelentenek előnyöket. A FotoKlikk számos fotópályázat technikai támogatását is végzi, a képfeltöltési fejlesztésekből ezek a funkciók is profitálnak majd.

A regisztrált személyek között már én is megtalálható vagyok, és ha regisztráltok jelöljetek be nyugodtan ismerősnek ti is, ha tényleg ismerjük egymást garantáltan visszajelöllek titeket. Akit mégsem, az még mindig lájkolhatja a Faceboook oldalam, mint már sokan – bár nincs rá nyeremény játék

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!