Fékevesztett vizi csata a Szabadság téren

http://attilavolgyi.photoshelter.com/gallery/G0000niN0H3xURGA/C0000mwPCnEVAMSM

Vizicsata 2010
Fiatalok fröcskölik egymást egy köztéri vizicsatában a Szabadság téri szökőkútnál.
Budapest, Magyarország. 2010. augusztus 21.
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Sajnos a blogot sújtó üzemzavar miatt a nagy képes galériák többsége egyáltalán nem, vagy csak hiányosan jelenik meg. A hiba javításán szakértők segítségével dolgozom, bízom benne, hogy hamarosan sikerül helyreállítani!

Az előző évben a Bazilika előtt megrendezett köztéri vizicsata után idén a Szabadság téren került megrendezésre a népszerű nyári vizicsata.

A Bank Center épülete előtt álló intelligens szökőkút nem csak víz utánpótlást biztosított a játékban érsztvevőknek, de gyakran komoly fejtörőt is okozott, hogy hogy lehetne a vizipisztolyokat feltölteni a szökőkút vizéből. A leghatásosabb vizi fegyvernek idén is a vödrök, lavorok és levágott szájú PET palackok bizonyultak, mivel a vizipisztolyok utántöltése mindig nehézkes, különösen, ha csak a lentről felfelé spriccelő szökőkút áll rendelkezésre hozzá. De a hangulatot ez sem rontotta el.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!