Hatalmas vizi összecsapás a belvárosban

http://attilavolgyi.photoshelter.com/gallery/Water-Fight-Day-Budapest-2009/G0000bvq62xPGUyM/C0000mwPCnEVAMSM

Vizicsata 2009
Résztvevők locsolják egymást a mesterséges tó vizével az Erzsébet téri Gödör Klubnál zajló köztéri vizicsatán Budapest belvárosában miután a Bazilikától átvonultak az új helyszínre. Magyarország. 2009. augusztus 22.
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Sajnos a blogot sújtó üzemzavar miatt a nagy képes galériák többsége egyáltalán nem, vagy csak hiányosan jelenik meg. A hiba javításán szakértők segítségével dolgozom, bízom benne, hogy hamarosan sikerül helyreállítani!

Nem első alkalommal rendeztek vizicsatát a Bazilika előtti Szent István téren, de nekem idén első alkalommal sikerült rajta részt vennem. A nyári rekkenő hőségben hatlamas felfrissülést eredményezett a köztéri vizi összecsapás, amiben előkerült mindenféle méretű és formájú vizipisztoly, vízágyú, műanyag palackok, és vödrök is. A tér kútjainál zajló utántöltéseknél ezek bizonyultak a leghatékonyabbnak.
A Szent István térről az Erzsébet téri gödör mesterséges tavához átvonulva pedig már mindenki bevetett mindent, amit ért.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!