Megérkeztem

Sikeresen megérkeztem Magyarországra, és még a csomagjaimat is sikerült összeszednem. Távozáskor sem sikerült jobban megkedvelnem Manchester repterét, mint korábban az érkezéskor. Ezúttal nem a fotózásba kötöttek bele, hanem a csomagom méretébe, úgyhogy kénytelen voltam az eredeti szándékaimmal ellentétben feladni a holmim kézi poggyásznak szánt részét is.
“Mindenütt jó, de legjobb otthon.” – mondás

Ezzel önmagában nem is lett volna komoly gondom, ha az így kézi poggyászként megmaradó dolgok nem egy vacak nylon szatyorba kerülnek, aminek az első kereszt folyosónál leszakad a füle. Ráadásul semmi értelmes táskát nem lehetett kapni a reptér mindenki számára nyitott részén, és még azt is csak nagyon drágán. Úgyhogy egy másik nylon szatyor maradt néhány pennyért.
Végül a biztonsági ellenőrzés utáni tax free üzletek egyikében találtam egy szintén nem túl olcsó, de legalább az ízlésemnek többé-kevésbé megfelelő (értsd: kellően praktikus) táskát találni. Jó tanács, mindig legyen az embernél egy ilyen vészhelyzet esetére.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!