Az angol szállodák egyetlen legnagyobb előnye, hogy szemben a legtöbb más szállodával jobbára nincsen minibár, ami fogyasztásra sarkallja a gyanútlan ott lakót, és meglepetésszerűen növelje a költségeket.
Van ellenben egy (minden jóval) felszerelt kis teakonyha minden szobában, lehetővé téve az önkiszolgáló tea készítést – nem feltétlen csak délután öt órakor.
“Eljött az idő – öt órai tea!”
A legutóbbi itt tartózkodásomkor csak némi teasütemény és pár filter tea volt minden nap a vízforraló mellé készítve, most azonban tényleg full-extrás a teakonyhácska: teafilterek, kis adag kávétejszínek, cukor, sőt még forrócsoki és kávépor is tartozik a készlethez. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a vízforraló alig fér a kicsire méretezett mosdókagyló és a hagyományosan kettős (hideg-meleg) csapok alá. De azért lehet vele boldogulni.