Angol szállodák

Ma valaki bekopogtatott a szobámba, és én reflexből kiszóltam neki, hogy jöjjön be. Majd rájöttem, hogy ez nem fog menni, így elhúztam az ajtóból a bőröndömet. Dupla ágyas szobát kaptam, ami elvben azt jelenti, hogy két főre szánták akik építették. De nem tudom, hogy ezt hogy tudja BÁRKI kivitelezni Angliában. Én egyedül is alig férek el a szobában, és folyamatosan tologatni kell a bőröndömet, annak függvényében, hogy a szoba bejárati ajtaját szeretném kinyitni, vagy a mosdó ajtaját. Olyan hely mértanilag nem létezik a szobában, ahol a bőröndök elférnének úgy, hogy mindkét ajtó használható legyen.

De ez már tényleg egy nagyobb méretű szoba. Vannak ebben az észak-nyugat angliai kisvárosban olyan szállodák is, ahol csak akkor lehet a szoba ajtaját becsukni, ha az ágyra teszi az ember a bőröndöt….nyilván klausztrofóbiásak lettek az angolok ettől a hagyományos építkezési stílustól, és ezért kezdtek annak idején gyarmatosításba….csak azt nem értem, hogy a gőzgépet és az elektromosságot hogy sikerült bevezetniük az országban, mert olyan mértékben hagyománytisztelők, hogy ha rajtuk múlna, még mindig lapos lenne a Föld…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!