Átutalásos számla

Számla

Számla

Rendeltem egy terméket kedvenc Apple premium reseller boltomból, de mivel nem nagyon érek rá rohangálni a városban, házhoz szállítással kértem. És nem csak ingyen kihozták, de legjobban az lepett meg, hogy fizetnem se kellett érte. Megérkezett a termék, átadták, és adtak mellé egy átutalásos számlát, hogy egy héten belül szíveskedjek kifizetni. Azért ez a mai világban nem éppen jellemző (pozitív) kereskedői hozzáállás. A legtöbb helyen eleve szemét tolvajnak nézik az embert, az meg elképzelhetetlen, hogy ne fizess előbb mint a terméket megkapnád. Sőt van ahol még letétet is kérnek a rendeléshez, mert nem tudhatják, hogy tényleg meg is veszed, vagy csak szívatod őket.

Nem mintha nem érteném meg ezeket a kereskedőket is. Kis hazánkban szörnyűek a morális állapotok, és az emberek képesek 2 ezer forint kedvezményért átautózni a város másik végében levő boltba, hogy ott olcsóbban vegyék meg a terméket….nem számolva az időt, energiát és benzin költséget, amit a keresgélésbe beleölnek. Az ügyeskedőkről és trükközőkről nem is beszélve.

Remélem, hogy Handras boltjának bejön ez a nagyvonalú hozzáállás. Minden esetre én nem véletlenül tőlük rendeltem meg a terméket, amit most akár máshol is megvehettem volna.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!