Dallamcsengő

Idegesítő dolog, ha mindenkinek ugyanúgy cseng a telefonja, mint a tiéd. A nagy egyediség hajszolásban egyre sablonosabb kezd lenni a tömegízlés. A gyárak azzal a címszóval gyártanak lassan már mindent többféle színben (kedvencem a rózsaszín fényképezőgép), hogy mindenki megtalálhassa az egyéniségéhez illő árnyalatot.

Így aztán a több millió ember, aki ugyanazt a terméket fogja használni, nem egy, hanem akár 8-10 féle színből választhat. Ez tényleg igazán egyedivé teszi a terméket, nem kétmillióan rohangálnak ugyanolyannal, csak 2-3 százezren….mondjuk a telefon csengés zavaróbb, mert mindig felkapom a fejem, hogy “hogy a fenébe csöröghet a telefonom egy színházban, ha egyszer emlékszem, hogy lenémítottam”….és persze nem is az enyém csörög….szóval ideje váltani. Csak a fentiek miatt nem könnyű egyszerű, dallamos, és figyelemfelkeltő dallamot találni – pláne olyat, ami másnak nincs körülöttem a metrón.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!